Dan Ostahie a vândut in Ploiesti un teren de 5 ha catre NEPI

Proprietarul Altex, omul de afaceri Dan Ostahie, a vândut in urma cu o luna un teren cu suprafata de aproximativ 5 ha in Ploiesti catre fondul de investitii sud-african New Europe Property Investment (NEPI), care a anuntat deja ca va construi un mall de 50000 mp.

Ostahie anuntase in 2008 ca intentioneaza sa construiasca, impreuna cu Dan Sucu, proprietarul Mobexpert, o galerie comerciala pe terenul de la Ploiesti. Proiectul urma sa includa un magazin Media Galaxy si unul Mobexpert.

Fondul sud-african de investitii NEPI va construi alaturi de Carrefour un centru comercial cu o suprafata de 50000 mp. Reprezentantii fondului au spus ca lucrarile de constructie vor incepe in acest an.

Anul trecut, NEPI a facut achizitii de proprietati imobiliare in valoare de 50 de milioane de euro pe piata româneasca, la care se adauga acum preluarea terenului de la Ploiesti. NEPI este asociat cu principalul grup imobiliar din Africa de Sud, Resilient Property Income Fund si detine circa 30 de proprietati imobiliare, majoritatea in România.

[bingMap location=”44.96525,25.97344″ description=”” width=”640″ height=”400″ zoom=”1″ maptype=”Birdseye”]

Lasă un comentariu