Preinchirieri la Ploiesti Shopping City

Carrefour PloiestiConstructia mall-ului Ploiesti Shopping City, dezvoltat de fondul de investitii NEPI si Carrefour Property, a demarat in decembrie 2011, iar oficialii companiei asteapta sa fie finalizat pana la finalul acestui an, mai ales ca o serie de retaileri importanti si-au anuntat deja prezenta, potrivit raportului financiar al NEPI.

Lucrarile de constructie ale centrului comercial au inceput in decembrie 2011 si au fost semnate contracte de inchiriere cu mai multi retaileri importanti.

Cum arata lista chiriasilor?

Electronice: Altex
Cinema: Cinema City
Fashion: Bershka, Pull and Bear, Stradivarius, Zara, H&M, Lee Copper, Massimo Dutti, New Yorker, Orsay, Reserved sau Office Shoes.
Telecom: Vodafone
Cosmetice: Sephora

Mall-ul care are 56.000 metri patrati ar urma sa se finalizeze in noiembrie 2012. Carrefour a anuntat ca 50% din suprafata centrului comercial este deja preinchiriata.

Fisa proiectului:

 • Suprafata inchiriabila: 55.000 m2
 • Moda si accesorii: 22.500 m2
 • Restaurante si zona de distractie: 6.500 m2
 • Decoratiuni si electronice: 9.900 m2
 • Servicii si sanatate: 1.400 m2
 • Hypermarket-ul Carrefour: 14.700 mp

NEPI a cumparat in 2011 un teren adiacent hipermarketului Carrefour din Ploiesti si a incheiat un acord cu Carrefour Property pentru dezvoltarea unui centru comercial regional pe cele doua proprietati .

In 2011, NEPI a mai finalizat si alte investitii.

Grupul a finalizat extinderea realizata in cadrul Promenada Mall Braila, care consta intr-un complex Cinema City cu 10 ecrane si o zona de divertisment, in luna aprilie 2011.

In luna februarie a anului 2011, datorita intrarii in insolventa a lui Staer, un distribuitor national de mobilier, a ramas un loc vacant de aproximativ 7000 de metri patrati. S-a realizat o reconfigurare pentru a reintegra in complexul comercial spatiul special creat pentru Staer. Aceasta reconfigurare a fost finalizata in luna noiembrie a anului 2011 si spatiul vacant a fost reinchiriat, se mentioneaza in raportul NEPI. In prezent, NEPI reconfigureaza si reinchiriaza spatiile din zona de fashion a mallului, unde se vor deschide in al doilea trimestru din 2012 magazinele C&A si H&M.

Anul trecut, NEPI a mai cumparat un teren adiacent propritatilor din Brasov, de langa un hipermarket Carrefour si a realizat un centru de 5.300 metri patrati. Reconstructia totala a proprietatii a fost finalizata in noiembrie.

DM si Flanco au deschis magazinele din acest proiect in decembrie, iar la finalul primului trimestru din 2012 urmeaza sa deschida si C&A, Deichman, New Yorker si Takko.

NEPI a achizitionat anul trecut si galeria comerciala din Retail Park Auchan Pitesti. Galeria comerciala de 7.000 metri patrati a fost reconfigurata, iar suprafata a crescut cu 3.345 metri patrati, incluzand extinderea hipermarketului Auchan cu 3.200 metri patrati.

In toamna anului trecut, compania a preluat 50% din firma care detine mall-ul Victoria City Centre din Bucuresti. Pana la finalul lunii februarie ar urma sa se agreeze planul de dezvoltare.

In acest moment compania finalizeaza si procesul de due dilligence cu privire la o tranzactie de tip lease back cu Mobexpert pentru un teren de 15.600 metri patrati din Brasov. Terenul este apropiat de centrul comercial finalizat deja de NEPI in Brasov.

Surse: wall-street.ro si propertybuyer.ro

Share
This entry was posted in Imobiliare Ploiesti, News and tagged . Bookmark the permalink.

4 Responses to Preinchirieri la Ploiesti Shopping City

 1. Pingback: Se liberalizeaza piata serviciilor notariale? | Equinox Blog | Imobiliare Ploiesti

 2. Tanase Aurora says:

  Firma specializata si cu vechime in comertul cu articole imbracaminte si incaltaminte copii, doresc inchirierea unui spatiu comercial in incinta complexului dvs.
  Pentru mai multe informatii las si un nr.tf.0722576678.

 3. Pingback: Imobiliare Ploiesti Romania Preinchirieri la Ploiesti Shopping City | Imobiliare Ploiesti Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *