NEPI a cumparat firma de imobiliare a lui Dan Sucu

NEPIGrupul New Europe Property Investments (NEPI) a preluat, la jumatatea lunii trecute, participatiile detinute in firma MPM Land Management de Dan Sucu, proprietarul Mobexpert si Domusmex Limited.

Fondul NEPI, asociat cu principalul grup imobiliar din Africa de Sud, Resilient Property Income Fund, a preluat prin NEPI Bucharest Three 99,6% din actiunile detinute de Dan Sucu in companie si prin NE Property Cooperatief U.A. restul titlurilor aflate in proprietatea firmei cipriote Domusmex Limited. Tranzactia a fost aprobata de actionarii MPM Land Management printr-o hotarare AGA adoptata la jumatatea lunii mai. Intrebat daca tranzactia are legatura cu anuntatul proiect al construirii unui centru comercial in Ploiesti, omul de afaceri Dan Sucu nu a vrut sa faca niciun comentariu.

In urma cu doi ani, Dan Ostahie, proprietarul grupului Altex, si Dan Sucu au cumparat un teren de 5 hectare langa Ploiesti, locatie in care intentionau sa construiasca o galerie comerciala, in proiect urmand a fi incluse un magazin Media Galaxy si unul Mobexpert. Anterior achizitiei MPM Land Management, NEPI a cumparat participatiile lui Dan Ostahie la firma Ploiesti Commercial Gallery, care detinea terenul de 5 hectare. Ulterior, NEPI a anuntat ca va construi aici un mall de 50.000 de metri patrati.

Fondul a anuntat ca a facut anul trecut achizitii de proprietati imobiliare de 50 milioane de euro pe piata romaneasca, la care se adauga preluarea terenului de la Ploiesti.

Sursa: sfin.ro

Share
This entry was posted in Imobiliare Ploiesti, News and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to NEPI a cumparat firma de imobiliare a lui Dan Sucu

  1. Pingback: Imobiliare Ploiesti Romania NEPI a cumparat firma de imobiliare a lui Dan Sucu | Imobiliare Ploiesti Romania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *