Mis Prod Com SRL – o “doamna” cu pretentii, care nu stie sa-si plateasca datoriile

Mis Prod Com SRL este magazinul de langa Catedrala care vinde gresie, faianta, sanitare, perdele etc. “Casa din vis cu produse de la Mis”, ati auzit sloganul, nu-i asa?

Mis Prod Com SRL - teapa din vis

In urma cu un an, martie 2010, d-na Izabela Parvu, patroana acestei societati ni s-a adresat cu cererea de a-i gasi un depozit pentru produsele comercializate. Prima locatie pe care i-am prezentat-o a fost si cea aleasa. Cum zic militarii: “punct ochit, punct lovit”. Exact cum trebuie sa fie un seviciu imobiliar de calitate: agentul sa inteleaga ce doreste clientul si sa-i prezinte exact ce-i trebuie, la cel mai bun pret?

Toate bune si frumoase pana a venit vremea platii comisionului. Au trecut vreo trei luni pana cand, dupa prima somatie, d-na Izabela Pirvu a platit cam jumatate din suma pe care ne-o datora, dupa care s-a asezat tacerea. De fiecare data cand intrebam de bani, raspunsul era acelasi: “nu am”.

Acum cateva zile, la implinirea unui an de cand a fost emisa factura, am dat ultimul telefon si i-am “promis” d-nei Pirvu ca o voi chema in judecata si-i voi luna de cinci ori banii pe care mi-i datoreaza. Numai avocatul mi-a cerut 1000 lei fara TVA. Mai sunt cheltuielile de judecata si penalizarile de intarziere. Numai ca nu acesta este obiectivul nostru. Cand intri in “hora” unui proces toate lumea pierde. Nu ma refer neaparat la bani.

Poate ca, citind aceste randuri, isi va da si d-na Pirvu seama ca obrazul subtire cu cheltuiala se tine. Nu poti sa fii o persoana respectata si respectabila daca nu-ti platesti datoriile cu anii.

Share
This entry was posted in Tepe imobiliare and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *