Halliburton, chirias in West Park Ploiesti

Compania americana Halliburton, unul dintre cei mai mari furnizori de produse si servicii petroliere la nivel mondial, a inchiriat 2.700 mp pentru o unitate de productie si 5.000 mp de platforma betonata in Ploiesti West Park, proiect dezvoltat de grupul belgian Alinso in parteneriat cu omul de afaceri prahovean Petrica Usurelu.

Americanii au fost primii chiriasi ai cladirii de 17.850 mp dedicata IMM-urilor din proiectul ploiestean. Tranzactia reprezinta doar o prima faza a prezentei Halliburton in Ploiesti West Park. In urmatorii trei ani, marele trust american urmeaza a-si extinde suprafata inchiriata in cadrul complexului industrial.

Ploiesti este un important pol de dezvoltare pentru investitiile in industria petroliera si activitati conexe, iar Halliburton era in cautarea locatiei potrivite pentru a-si incepe activitatea in zona. Analizand atent nevoile companiei si obiectivele de dezvoltarea a afacerii la nivel local, am gasit in Ploiesti West Park solutia optima. Oras satelit al capitalei, bine deservit de infrastructura rutiera, Ploiesti este o locatie ofertanta pentru un investitor strategic precum Halliburton, iar prezenta companiei americane in acest oras este una esentiala pentru investitiile straine in Romania.

Printre investitorii strategici prezenti in parcul industrial din Ploiesti se numara OTZ, unul din cei mai importanți jucatori de pe piața de servicii integrate de logistica, și Tenaris, cel mai important producator roman de țevi.

Sursa: www.capital.ro

Lasă un comentariu