Dachser a investit 10 milioane de euro intr-un depozit pentru marfuri periculoase

Dachser a construit langa Ploiesti un depozit pentru marfuri periculoaseDachser a investit 10 milioane de euro intr-un depozit pentru marfuri periculoase.

Compania Dachser a deschis in Ploiesti primul depozit pentru marfuri periculoase din Romania, construit in conformitate cu Directiva Severo II. Investitia realizata se ridica la zece milioane de euro, imobilul avand o suprafata de 6.500 de metri patrati si un spatiu pentru 11.500 de paleti.

„Facilitatea din Ploiesti este un proiect emblematic in extinderea retelei noastre de logistica la nivel european. Prin acest angajament, Dachser stabileste standarde pentru intreaga regiune”, a declarat Michael Schilling, managing director Dachser European Network Management & Logistics Systems.

Constructia a fost realizata cu sprijinul firmei Liegl & Dachser. Joint-venture-ul din Ungaria opereaza din anul 2006 un depozit asemanator de marfuri periculoase in Pilisvörösvár, langa Budapesta.

”Utilizand legaturile excelente pe care le aveam cu Eurohub-ul Dachser din Bratislava suntem capabili sa le oferim clientilor internationali din industria chimica contracte logistice eficiente si sigure, pentru intreaga regiune”.

Depozitul din Ploiesti este impartit in sase zone de protectie impotriva incendiilor. Constructia este echipata cu sisteme de alarma si cu senzori pentru substante combustibile si toxice volatile. Dachser stocheaza de doua ori mai multa apa de stingere a incendiilor fata de prevederile legale. Rezervoarele si tevile care duc la depozit sunt incalzite atunci cand temperaturile scad sub zero.

Firma Dachser este reprezentata prin propriile agentii in patru locatii din Romania: Bucuresti, Arad, Brasov( din 2009) si Ploiesti ( din 2011). In 2010, furnizorul de servicii logistice la nivel international a generat venituri totale de 3,8 miliarde de euro in intreaga lume. In cele 310 centre de profit detinute de grup la nivel global lucreaza 19.250 persoane. Anual sunt manipulate in jur de 46 de milioane de loturi de marfa.

Sursa: finantistii.ro

Share
This entry was posted in Imobiliare Ploiesti, News and tagged , . Bookmark the permalink.

One Response to Dachser a investit 10 milioane de euro intr-un depozit pentru marfuri periculoase

  1. Pingback: Dachser a investit 10 milioane de euro intr-un depozit pentru marfuri … | Anunt Prahovean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *