Cine suntem

Suntem Agentia imobiliara EQUINOX din Ploiesti, infiintata in 1997.

Cel mai bun expert al propriilor nevoi imobiliare sunteţi chiar dumneavoastră. Dar cel mai bun expert al soluţiilor pe care le căutaţi este echipa Equinox.

Noi ştim că fiecare client al nostru este unic şi suntem în măsură să-i oferim soluţia care i se potriveşte cel mai bine. Pentru că abordăm lucrurile din perspectiva lui, de altfel singura importantă pentru el.

Prin excelenţă, serviciul de consultanţă imobiliară este un serviciu personalizat. Dar dincolo de aceasta, noi construim o relaţie de durată cu clienţii noştri, dublată şi de o strânsă legătură interumană, pentru că atunci când există un istoric al unor reuşite comune, premisele unor succese viitore sunt şi mai mari.

În concluzie, Equinox este partenerul şi prietenul dumneavoastră expert, pe care puteţi să-l consultaţi fie pentru realizarea unui proiect imobiliar concret, oricât ar fi el de complex, fie pentru alegerea unor investiţii sau plasamente imobiliare de succes.

Serviciile de reprezentare oferite de Equinox sunt destinate acelor persoane sau companii care din diverse motive doresc realizarea unei tranzacții imobiliare în numele lor, fără a dedica resursele de timp și umane pentru negocierile și aranjamentele legale, administrative și fiscale necesare încheierii ei.

Contractarea acestor servicii garanteaza clienților noștri că, în limitele legale, interesele lor sunt reprezentate viguros și exclusiv. În prezența unei clauze de exclusivitate Equinox nu va oferi servicii de reprezentare simultane către doi clienți în situațiile în care există un conflict de interese.

Aceste servicii pot include utilizarea de servicii de publicitatate în interesul clientului, negocierea în numele clientului cu potențiali parteneri, realizarea și depunerea documentației necesare pentru incheirea unei tranzacții, plata tuturor taxelor necesare și încheirea de acte în fața unui notar public agreat.

Serviciile de reprezentare sunt utile în special persoanelor care fie nu doresc sau nu pot sa se reprezinte singure (din lipsă de timp, pentru că locuiesc sau lucrează într-o altă zonă geografică etc.), fie doresc să se asigure de o prioritate sporită a intereselor lor față de cele ale altor potențiali clienți ai Equinox.

Serviciile de brokeraj Equinox utilizează experiența bogată a companie, precum și informațiile amănunțite pe care le deținem despre piața locală pentru a cupla cererea și oferta imobiliară. La modul general, pentru orice tip de proprietate, putem identifica cel mai bun cumpărător sau cel mai bun vânzător, în funcțiile de specificațiile concrete ale clienților noștri.

Relațiile variate pe care Equinox le are cu vânzători și cumpărători persoane fizice, dezvoltatori imobiliari, bănci și investitori corporativi sau individuali ne formează o imagine cuprinzătoare cu privire la evoluția istorică, prezentă și viitoare a cererii și ofertei pentru diverse tipuri de proprietăți.

Serviciile de brokeraj sunt destinate acelor persoane sau companii care doresc să vândă, cumpere sau inchirieze proprietăți de orice tip în mod rapid, folosindu-se de informațiile de piață ale Equinox.

Toata oferta nostra de servicii imobiliare pe www.equinox.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *