Alinso a inaugurat la West Park Ploiesti un depozit industrial de 17800 mp

Astazi, Alinso Group a inaugurat, în cadrul Ploieşti West Park, prima clădire industrială certificată BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) din România, dedicată companiilor mici şi mijlocii. Depozitul are o suprafata de 17800 m².

Data a fost aleasa astfel incat sa coincida cu aniversarea a doi ani de la inaugurarea parcului logistic, cel mai mare din sud-estul Europei. Evenimentul a avut loc chiar in cladirea SME (Small and Medium Enterprises) din Alinso West Park Ploiesti.

Alinso West ParkAu luat cuvantul: Jan de Clerck, acţionar majoritar Alinso Group, Ivan Lokere, CEO Alinso Group, ambasadorul Belgiei la Bucuresti si presedintele Consiliului Judetean Prahova, Mircea Cosma. Gazda evenimentului a fost Eli Roman de la Money Chanel.

Ploiesti West Park are o suprafata de 250 ha si are chiriasi precum Unilever, Lufkin Industries, Toro, OTZ Logistics si British American Tobacco.

Alinso a dat in folosinta depozite de 30.000 m² pentru Unilever, 12.000 m² pentru OTZ Logistics si 8.300 m² pentru British American Tobacco. Pentru compania Toro, Alinso construieste un depozit de productie de 13.000 m² pe 3,4 ha de teren.

Cu peste 50.000 m² de depozite logistice deja construite, Ploiesti West Park este gata sa dea in folosinta pana la sfarsitul anului 2011 inca 20.000 m² de depozite logistice de clasa A, o cladire SE de 9.000 m² (dedicata companiilor mici) si alte cateva cladiri specializate. Pana la sfarsitul anului 2011, peste 100,000 m² de cladiri vor fi construite in acest parc.

Acest articol a fost publicat în Imobiliare Ploiesti, News și etichetat cu , , , . Salvează legătura permanentă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *